Home » News » AniCura voortaan ook actief in Wallonië

AniCura voortaan ook actief in Wallonië

Antwerpen, 8 oktober 2020 – AniCura, een van Europa’s meest toonaangevende aanbieders van hoogwaardige diergeneeskundige zorg voor huisdieren verwelkomt met Clinique Vétérinaire ADK-Heusy zijn eerste Waalse dierenkliniek in de AniCura-familie.

AniCura begon in 2011 in Scandinavië en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende aanbieder van kwaliteitsvolle en geavanceerde diergeneeskundige zorg in dertien Europese landen. In maart 2020 deed AniCura zijn intrede in België. Sindsdien nam het bedrijf acht hoogwaardige dierenklinieken en -praktijken in Vlaanderen op in zijn netwerk. Die exponentiële groei zet zich voort, nu Clinique Vétérinaire ADK-Heusy zich als eerste kliniek in Wallonië bij AniCura heeft aangesloten. Het is een gerenommeerde kliniek met een multidisciplinair en ambitieus team.

“Sinds AniCura dit jaar op de Belgische markt is verschenen, verwelkomde het al acht hoogwaardige en geavanceerde dierenklinieken en -praktijken in Vlaanderen. We zijn heel trots daar nu onze eerste kliniek in Wallonië aan te mogen toevoegen. Zo kunnen we een nog betere veterinaire zorg verlenen aan de huisdieren van de meer dan 2,5 miljoen huisdiereigenaren in heel België”, zegt Azita Shariati, Algemeen Directeur van de groep AniCura.

Vandaag heeft AniCura op meer dan 350 locaties in Europa 7000 diergeneeskundige professionals in dienst, onder wie 2.500 dierenartsen. Sinds 2018 maakt AniCura deel uit van de Mars Veterinary Health-familie van dierenartsenpraktijken. 

Kathleen Moons, Country Manager voor België, licht toe: “Vandaag schrijven we een nieuw, belangrijk hoofdstuk in de jonge geschiedenis van AniCura België. We zijn bijzonder trots de eerste Waalse kliniek in onze groep te mogen verwelkomen. Sinds onze start in maart van dit jaar zijn we snel gegroeid, maar tot nu toe enkel in Vlaanderen. Met de toevoeging van Clinique Vétérinaire ADK-Heusy effenen we het pad voor meer klinieken en praktijken in het zuiden van België die ons willen komen versterken. Dierenartsen die zich bij ons aansluiten, kunnen rekenen op onze steun om de hoogste zorgkwaliteit te bieden. Ze moeten zich geen zorgen maken om hun onafhankelijkheid als arts, want het belang van de huisdieren komt bij ons altijd op de eerste plaats. We zijn erg blij en trots dat we verder kunnen bouwen aan de toekomst van de diergeneeskundige zorg. En vanaf nu doen we dat samen met alle collega’s in beide landsdelen in België!”

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.