Coaching & training

Mediatraining

Je perscommunicatie werpt zijn vruchten af en de journalisten komen bij je aankloppen. Help! Wat zeg je tegen een journalist die deskundige uitleg vraagt en… wat zeg je beter niet? In onze mediatraining leer je hoe je doeltreffend antwoordt op de vragen van de journalisten zowel voor de geschreven pers als voor televisie en radio. We delen ook enkele tips en zorgen ervoor dat je steeds voorbereid bent wanneer een journalist je contacteert. Elke mediatraining cursus stemmen we optimaal af op jouw sector en specifieke bedrijfssituatie.

PR opleiding

Ga je liever zelf aan de slag om de PR van je bedrijf te bezorgen? Loud and Clear ondersteunt je graag met nuttige best practices en tips. Op basis van je noden, maken we een opleiding op maat om de PR wereld te verkennen. Zo ga je met kennis van zaken aan de slag. Toch niet zeker? Dan kan je natuurlijk nog steeds op elk moment op onze expertise rekenen om je te ondersteunen.

Gedreven door
impactvolle verhalen

Als je de aandacht van je doelgroep niet meer kan kopen, dan moet je die verdienen. Wil je als bedrijf impact maken met je bedrijf en je merk? Vertel dan de verhalen die persoonlijk, relevant en interessant zijn. Daar zijn we bij Loud and Clear van overtuigd. Dit zijn ook de waarden waar we telkens naar teruggrijpen in onze communicatie en samenwerking met onze klanten.