Coaching en training

Leer hoe je zelf je PR aanpakt en hoe je doeltreffend de pers te woord staat.
Word PR-manager van je bedrijf

PR programma

Als Public Relations (PR) Manager ben je de connectie tussen je bedrijf, de media en het grote publiek. Je speelt een cruciale rol bij het vormgeven van de publieke perceptie en het communiceren van het imago van je bedrijf. Tijdens ons PR programma leer je de essentiële vaardigheden die je nodig hebt om succesvolle persrelaties op te bouwen en een impactvolle public relations specialist te worden.

Op jouw maat

Wil je graag zelf aan de slag als de PR-manager van je bedrijf maar weet je niet waar te beginnen? Heb je reeds ervaring met PR en wil je je kennis bijschaven? Nieuwe functie waarbij je ook de pers te woord moet staan? Bij Loud and Clear kies je het coaching traject of programma dat best bij je past. 

PR expertise

Je krijgt toegang tot 14 jaar expertise in het PR vak en bredere strategische communicatie. Of je nu actief bent in een kmo of een multinational, we kennen alle ins & outs en weten als geen ander wat werkt in de pers. We leren je met plezier de kneepjes van het vak en geven je al onze tips voor succes.

Praktisch en inzetbaar

Tijdens onze programma’s en coaching zetten we de theorie meteen om in de praktijk. Via gerichte oefeningen en templates kan je eenvoudig zelf aan de slag. In elke formule kan je ook rekenen op persoonlijke begeleiding om stap voor stap te werken aan het PR succes voor je bedrijf.

Het woord voeren als een pro

Mediatraining en woordvoerderschap

Sta je regelmatig de pers te woord? Wil je een woordvoerder of team opleiden binnen je organisatie? Loud and Clear stoomt je klaar om succesvol te communiceren met de pers. Leer de kneepjes van het vak van een expert ter zake. We veklappen je met plezier onze tips voor succes.

Omdat we weten dat elke organisatie uniek is, bieden we verschillende formules aan:

  • Mediatraining, 1-on-1 of in groep
  • PR coaching, 1-on-1 op maat
  • PR programma (online cursus)

Interesse in onze diensten

Wat is ons PR programma ?

Ons PR programma is een geweldige introductie tot public relations. Kom te weten wat PR is en leer alles over de verschillende soorten PR-skills en tools. Doe essentiële vaardigheden en kennis op en ontdek hoe het is om in de boeiende PR-branche te werken. Je leert op je eigen tempo dankzij een combinatie van video, korte quizes en praktische oefeningen. 

 

PR Foundations

Leer de basisprincipes van PR.

Storytelling

Geen PR zonder een goed verhaal. Wij leren je wat de ingrediënten zijn van een goed verhaal en vooral om ze te spotten en vorm te geven binnen je eigen organisatie.

PR Skills

We gaan aan de slag met onze opgedane kennis en oefenen onze praktische skills aan de hand van een use case.

Rapportage

Een veel vergeten maar belangrijke stap: rapporteer je resultaten. Leer hoe je de meerwaarde van je PR-acties berekent en in kaart brengt.