Perscommunicatie

Doelgerichte perscommunicatie

Perscommunicatie, dat is het juiste verhaal, bij de juiste journalist op het juiste moment. En dat is precies wat je van Loud and Clear mag verwachten. We vertalen jouw verhaal naar een nieuwswaardig item voor de juiste journalisten. Een rondetafelgesprek, een persbericht, een blog of een persmoment … wij bepalen het meest geschikte middel om jouw boodschap de nodige aandacht te geven in de media. Daarna bepalen we het ideale moment om jouw actie op te zetten. Timing is everything, ook in perscommunicatie. Zo bouw je aan een stevige reputatie bij jouw doelpubliek en sta je sterk in je schoenen, ook als het even mis gaat.

Focus op B2B

Bedrijven vertrouwen op Loud and Clear’s expertise in B2B PR met focus op technologie, industrie en energie. Voor deze bedrijven betekent PR een enorme toegevoegde waarde. Het is immers een ideale tool om een unieke vertrouwensband op te bouwen. Dat kan door anderen te laten communiceren als referentie of door te communiceren over de innovatie, vooruitgang en projecten van je organisatie. De focus ligt bij B2B PR dus op concrete feiten en cijfers en op de behoeften en uitdagingen in de markt waarin je product of de dienst voorziet.  Vakbladen en nicheblogs, -websites of -influencers hebben ook meer ruimte en interesse voor achtergrond. Gepersonaliseerde content op maat van de kennis en interesses van de vakjournalist zijn een must in B2B PR.

Crisiscommunicatie

We wensen het niemand toe, maar soms gaat het eens mis. Dan ben je best voorbereid om je reputatie te beschermen. Dat kan door een goed crisiscommunicatieplan voor te bereiden. Loud and Clear helpt je graag van risico-analyse over voorbereiden van de communIcatietools tot de taakverdeling binnen het crisiscommunicatieteam. Ook in het heetst van de strijd zijn we ter beschikking om je bij te staan wanneer je de pers te woord staat.

Training en coaching

Wil je zelf aan de slag met perscommunicatie? Wil je een woordvoerder of team opleiden binnen je organisatie? Loud and Clear stoomt je klaar om te communiceren met de pers. Leer de kneepjes van het vak van een expert ter zake. We veklappen je met plezier onze tips voor succes.

Gedreven door
impactvolle verhalen

Als je de aandacht van je doelgroep niet meer kan kopen, dan moet je die verdienen. Wil je als bedrijf impact maken met je bedrijf en je merk? Vertel dan de verhalen die persoonlijk, relevant en interessant zijn. Daar zijn we bij Loud and Clear van overtuigd. Dit zijn ook de waarden waar we telkens naar teruggrijpen in onze communicatie en samenwerking met onze klanten.