Over ons

Wie zijn we

Our Story .

Loud and Clear is een PR- en contentbureau opgericht in 2020. We willen bedrijven helpen om de aandacht van hun doelgroep te trekken. Door het juist image op te bouwen met krachtige PR en waardevolle content.

Geen one size fits all maar een aanpak op maat, voor meer impact en resultaat. Dat doen we vanuit de overtuiging dat elke onderneming, hoe klein of hoe groot ook, een waardevol verhaal te vertellen heeft. 

Persoonlijk

Met elk van onze klanten hebben we een ‘klik’, een gedeelde passie voor wat ze doen. Enkel op die manier zetten we hun verhaal vol overtuiging neer bij de media en behalen we de beste resultaten.

Doelgericht

Wij geloven niet in ‘one size fits all’. Elk project krijgt een aanpak op maat. Zo brengen we doelgericht de juiste boodschappen tot bij de juiste (sociale) media en journalisten.

The extra mile

Wij gaan voor een ‘hell yeah’ of we gaan niet. Reken op topwerk tegen eerlijke prijzen. We houden van wat we doen en ‘go the extra mile’ om onze klanten verder te helpen.

Over ons .

Aan het stuur bij Loud and Clear staat Delphine Van Hoecke.
Zij ondersteunt organisaties met strategisch advies voor hun PR en content.
Andere expertise of praktische ondersteuning nodig? Dan selecteren we de juiste partners of freelancers uit ons netwerk.

Delphine Van Hoecke

PR expert & Founder

Frele Fierens

Digital Marketeer & Visual Content Creator

Zoë Malfait

Junior Content Creator